Vissza

Az NMHH új mérőközpontjának meglátogatása- Vételtech. Kábel. Média. Rádió.

2023.11.16. 15:30 - 2023.11.16. 17:30
Hely: Budapest XIII. Esztergomi út 9.

Tisztelettel meghívjuk a HTE Vételtechnikai és a Kábeltelevíziós Szakosztály valamint a Médiaklub, továbbá a Rádiótávközlési Szakosztálya tagjait az alábbi közös szakmai rendezvényre: 

Az NMHH Esztergom utcai új mérőközpontjának meglátogatása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új hírközléstechnikai épületegyüttesében kialakított mérőlaborok a hírközlési eszközökben és szolgáltatásokban zavart okozó berendezések kiszűrését szolgálják, ezért az új létesítmény a tudományos és a mindennapi életben is kiemelt helyet foglal el. A csaknem 15 ezer négyzetméteres épületegyüttesben EMC-mérőlabor és a hozzá tartozó mérőkamrák, szerverközpont, konferenciatermek is helyet kaptak. A 150 munkaállomás, a mérőlaborok, az IT-gépterem segítségével emelni tudják a hatósági frekvenciagazdálkodási döntéseket támogató szakértői mérések színvonalát, az eszközök napi szintű használatával pedig jelentősen fejleszthető az NMHH piacfelügyeleti tevékenysége is.

Házigazda:

Dr. Pados László NMHH szakértő

 

A látogatás időpontja:

2023. november 16. 15:30

 

Helyszín:

Budapest XIII. Esztergomi út 9.

 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A résztvevők létszáma 15 főben korlátozott. Amennyiben a jelentkezők száma ezt meghaladja, úgy 2024. januárjában az NMHH újabb részvételi lehetőséget fog biztosítani.

 

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „NMHH_látogatás” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2023. november 13-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk. A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

Dr. Schmideg Iván sk.
elnök  
VSZo 
Antal László sk.
titkár
VSZo          
Tóth Csaba sk. 
társelnök 
RTSZo
Jamrik Péter sk.
társelnök
RTSZo

 

Legközelebbi események

HTE Közgyűlés 2024.05.30. 15:00 - 2024.05.30. 18:00